Duty Free PAVO щиро вітає пасажирів першого рейсу RYANAIR з Харкова

Пояснюємо за новини.

З 17 червня 2019р. Авіакомпанія RYANAIR виконуватимиме з Харкова рейси до Кракова.

Повне ім'я Кракова звучить так: Столичне королівське місто Краків. І він дійсно виправдовує таку урочисту назву. Незважаючи на те, що це велике місто на півдні Польщі вже давно перестало бути столицею, в ньому залишилися гідність і краса головного населеного пункту країни. А вже королівський шик тут зустрічається на кожному кроці.

Багато туристів вважають Краків найцікавішим місцем у Польщі. Туди приїжджають, щоб оглянути визначні пам'ятки, відвідати вражаючі і жахливі пам'ятники Другої світової війни і насолодитися дивовижною по гармонійності архітектурою. До того ж там проходять музичні та кінофестивалі, дні вуличних театрів та інші культурні події світового масштабу.

Вид на замок Вавель, Краков

Весь центр Кракова занесений до Списку об'єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Будь-який турист рано чи пізно виявляється на Ринковій площі - цей великий простір забудовано зразками середньовічної архітектури. Варто оглянути Палац Єпископів і пройти по маршруту «Королівська дорога», який веде уздовж головних визначних пам'яток міста.

Ще одне знамените місце - Королівський або Вавельський замок, в цей архітектурний ансамбль входять декілька господарських споруд, Кафедральний собор Станіслава і Вацлава, а також каплиці. У замку висить дзвін Сигізмунд, який, за легендою, виконує одне з двох бажань: приносить гроші або любов. Потрібно тільки вибрати щось одне.

Шанувальники мистецтва прагнуть потрапити в Музей Чарторийських, де зберігається «Дама з горностаєм» Леонардо да Вінчі.

Мандрівники з дітьми із задоволенням відвідують один з найбільших у Східній Європі аквапарків і зоопарк Кракова (оф. сайт).

Компанія "ПАВО ГРУП" запрошує скористатися можливістю економії на авіаквитках та приємних покупках у дьюті фрі. Адже пред'явникам авіаквитків, які придбано у Агенції ПАВО надаються гарантовані знижки 10% у магазинах безмитної торгівлі Duty Free PAVO у Харкові, Львові, Запоріжжі та Борисполі (Зал офіційних делегацій).
Контакт цілодобового професійного підбору маршрутів та бронювання авіаквитків RYANAIR:
+38050 3289534 або Viber
Також багато товарів можливо отримати зі знижкою, якщо Ви зробите свій вибір онлайн на сайті https://pavo.ua/duty-free

Немає коментарів:

Дописати коментар