APOT.CARE patch hydrogel eclat regard в Duty Free PAVO.

ЗНІМАЮТЬ ОЗНАКИ ВТОМИ
НАДАЮТЬ СЯЙВО
ОСВІЖАЮТЬ ПОГЛЯД
Засіб миттєвої дії підходить навіть для чутливої шкіри. Патчі APOT.CARE знімають набряки і «відкривають» погляд. Вони володіють неперевершеним зволожуючим ефектом, покращують мікроциркуляцію і омолоджують. Коктейль з гіалуронової кислоти, колагену, аргініну, вітаміну В3 і гліколевої кислоти має потужний анти-ейдж ефект, розгладжує зморшки і покращує якість шкіри. Протеїни шовку і вітамін Е живлять шкіру навколо очей, що необхідно в такій делікатній зоні.
Спосіб застосування: Використовуйте патчі двічі в тиждень після очищення шкіри. Акуратно витягніть патчі від упаковки і щільно прикладіть до нижніх повік, вузькою стороною до перенісся. Залиште на 10-15 хвилин. Патчі призначені для одноразового застосування. Ви можете зберігати їх в холодильнику, щоб підсилити тонізуючий ефект.
В одній упаковці 4 пари.
Представлені в Duty Free PAVO в МА "Харків", а також доступні для купівлі в польоті на рейсах з каталогами SKYSHOP, що виконуються А/к "Азур Ейр Україна".
СНИМАЮТ ПРИЗНАКИ УСТАЛОСТИ
ПРИДАЮТ СИЯНИЕ
ОСВЕЖАЮТ ВЗГЛЯД
Средство мгновенного действия подходит даже для чувствительной кожи. Патчи APOT.CARE снимают отеки и «открывают» взгляд. Они обладают непревзойдённым увлажняющим эффектом, улучшают микроциркуляцию и омолаживают. Коктейль из гиалуроновой кислоты, коллагена, аргинина, витамина В3 и гликолевой кислоты обладает мощным анти-эйдж эффектом, разглаживает морщины и улучшает качество кожи. Протеины шелка и витамин Е питают кожу вокруг глаз, что необходимо в такой деликатной зоне.
Способ применения: Используйте патчи дважды в неделю после очищения кожи. Аккуратно извлеките патчи от упаковки и плотно приложите к нижним векам, узкой стороной к переносице. Оставьте на 10-15 минут. Патчи предназначены для однократного применения. Вы можете хранить их в холодильнике, чтобы усилить тонизирующий эффект.
В одной упаковке 4 пары.
Представлены в Duty Free PAVO в МА "Харьков", а также доступны для покупки в полете на рейсах с каталогами SKYSHOP, выполняемых А/к "Азур Эйр Украина".


Немає коментарів:

Дописати коментар